Cabina de paza pret

Cabina de paza pret

Cabina de paza pret

Cabina de paza pret

Cabina de paza pret. Containere metalice si cabine de paza sunt in catalogul UTILPRO in diverse compartimentari, dimensiuni si preturi.

Containere metalice – Containere metalice si cabine de paza- AICI

Container Sistem Modular: Containerul modular se poate utiliza într-un singur sau două etaje. Aceste tipuri de containere se pot folosi ca birouri şi oficii, şantiere prefabricate, săli de mese şi dormitoare, baze militare prefabricate, duş-Wc şi depozite. Containerele sistem modular sunt proiectate de asemenea pentru scopuri speciale.

Container grupuri WC-Duş: Datorită construcţiei din oţel puternic sunt foarte rezistente. Sunt pretabile transportului şi mutărilor frecvente. İnstalaţia electrică şi sanitară este pregătită de către noi. Datorită faptului că ţevile pentru apă  sunt în spatele containerului şi nu sub acesta se pot racorda cu uşurinţă la reţeua de apă şi canalizare. Pentru faptul că în interiorul acestora se pot amplasa mai multe WC–Duşuri, vor întâmpina necesităţile în cadrul şantierelor mari,  evenimente aglomerate, domenii de construcţii.

În interiorul tuturor grupurilor de WC-Duş se găsesc oglinzi, lavoare, WC alaturca sau alafranga, suporţi hârtie, etajere, capace closet, săpuniere şi ventilatoare, siguranţă automată, prize, instalaţii cablu şi armături de iluminat.

Pentru cetăţenii cu dizabilităţi se oferă soluţii speciale

Containere Panel Sistem: Containerele cu panel EPS sunt preferate în zonele în care condiţiile meteorologice sunt severe  nivelul de izolaţie este ridicat. La containerele panel sistem ca şi la containerele cu sistem modular, pot fi utilizate într-un singur etaj sau mai multe etaje, putând fi fabricate montate sau demontate. Având alternativa panelurilor de diferite grosimi, asigură disponibilitatea în zonele climatice dorite.

Cabine de paza – Containere metalice si cabine de paza

Cabinele fabricate sunt folosite în diverse domenii atât în ţară cât şi în străinătate. Unele domenii în care se utilizează cabinele sunt: pază, unităţi de vânzare şi bufeturi, ghişee, parcuri auto. Totodată cabinele fabricate în vederea utilizării lor pot fi utilizate în parcuri, târguri şi pe plajă ca şi vestiare, pot fi utilizate la fel de bine ca şi cabine pentru pază poliţie şi armată.

Unitati WC-Duş sunt fabricate cu aceeaşi tehnologie Unitati WC-Duş prezintă o izolaţie superioară fonică şi termică. De asemenea sunt lavabile, nu putrezesc, nu ruginesc şi se curăţă cu uşurinţă. Datorită greutăţii reduse, durabilităţii şi potabilităţii pot fi utilizate cu uşurinţă pe şantiere, zone de construcţii, plaje, spaţii de agrement, toate tipurile de concerte şi organizări de picnicuri.

În interiorul tuturor grupurilor de WC-Duş se găsesc oglinzi, lavoare, WC alaturca sau alafranga, suporţi hârtie, etajere, capace closet, săpuniere şi ventilatoare, siguranţă automată, prize, instalaţii cablu si armături de iluminat.

Pentru cetăţenii cu dizabilităţi se oferă soluţii speciale.
În afara cabinelor standard, în funcţie de diferitele necesităţi ale clienţilor, prin intermediul personalului expert tehnic, se pot produce cabine la dimensiuni diferite.

De ce sa alegi containerele si cabinele de paza UTILPRO.

  • sunt fabricate din cele mai calitative materiale
  • calitate garantata
  • standarde Europene
  • fabricate in Romania

 

Pentru mai multe informatii pentru cabina de paza pret:

Discuta cu noi, acum!
0753613602

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Apreciati pagina noastra

Si ramaneti la curent cu toate noutatile!


This will close in 30 seconds

Acesta este un catalog de prezentare. Puteti cere o oferta prin email, whatsapp sau telefonic !
Produsele Smits pot fi comandate si prin platforma SEAP cu plata in trezorerie!