Echipamente profesionale pentru logistica, depozitare, gestionare deseuri, transport, organizare santier

Stalpi metalici
Mese si bancuri de lucru
cuve de retentie
Container basculant, container cu autodescarcare
Carucioare de marfa
protectii metalice

Boxpaleti metalici din plasa  –  Lazi metalice  –  Cuve de retentie  –  Vane de colectare  –  Protectii metalice  –  Carucioare transport marfa  –  Containere basculante  –  Containere autodescarcareBancuri de lucru  – Paleti metalici  – Rafturi metalice – Cantilever

Descarca catalog UTILPRO cu toate produsele. 

stalp delimitare, stalp metalic, protectie stalp, protectii metalice, protectie de raft, protectie de colt! Toate pozele de pe site sunt cu rol informativ !*

* produsele pot sa difere ca si forma fata de pozele de pe site, dar fara a le afecta calitatile si rolul sau standard.Pentru oferte de pret si detalii suplimentare, sunati acum!

Preluam comenzi prin telefon! 
Amenajari industrialeAmenajari urbaneHale industrialeDesign si proiectare 3D

Confectii metalice pentru Spatii industriale

Muncitor Echipa UtilProFirma UtilPro produce si distribuie, produse pentru echiparea si dotarea spatiilor de productie, a spatiilor de depozitare si logistica sau a spatiilor administrative.

Vedeti catalogul online unde avem expusa o gama completa de confectii metalice pentru amenajarea si dotarea spatiilor industriale si comerciale: carucioare pentru transport industrial, boxpaleti si boxcontainere din plasa, lazi metalice, containere basculante, containere cu autodescarcare, containere cu podea basculabila, cuve de retentie, paleti metalici pentru depozitare, rafturi metalice industriale, protectii metalice, mese si bancuri de lucru, dulapuri si vestiare, cabine de paza, containere de locuit  si altele.

Furnizor si distribuitor autorizat de echipamente industriale, UtilPro va ofera posibilitatea de a comanda produse cu dimensiuni personalizate sau caracteristici tehnice atipice si cu design personalizat. Contactati-ne acum pentru a discuta detaliile particulare ale nevoii dvs.

Din stoc si la comanda speciala, UtilPro va ofera confectii metalice pentru colectarea deseurilor: cuve de retentie, cuve colectoare, vane de retentie, platforme de captare substante toxice, suporti butoaie si containere pentru diferite deseuri pentru uz industrial. Produsele sunt realizate in conformitate cu legislatia de mediu. Cuve de retentie la pret de producator!

In amenajarea spatiului de lucru, venim cu o oferta deosebita pentru hale de productie: mese si bancuri de lucru pentru diverse activitati industriale, dulapuri metalice sau diverse structuri metalice, rafturi pentru depozitare. Tot in gama amenajarii industriale, producem si furnizam: platforme metalice pe verticala sau orizontala, partajarea spatiilor de lucru si administrative, etc

Pentru produse si echipamente personalizate apelati cu incredere la UtilPro. Ne angajam sa finalizam orice lucrare cu orice design si cu orice cerinta. Fabricam la comanda, confectii metalice pentru industrie!

Click aici pentru produse

Mobilier stradal destinat amenajarilor urbane si rurale

UtilPro sprijina procesul de urbanizare si amenajare teritoriala. Oferim mobilier stradal pentru a satisface necesitatile comunitatilor locale. Oferta noastra de produse o orientam spre dotarea spatiilor publice cu produse si echipamente conform standardelor europene.

Pentru protejarea mediului natural, salubrizarea, incepe cu utilarea si echiparea spatiilor publice cu containere de reciclare si cosuri de gunoi. Oferim o gama larga de modele si realizam la comanda mobilier stradal ieftin in functie de bugetul disponibil.

Fie dintr-o necesitate sau pentru ca se contribuie la mentinerea aerului curat, in spatii publice avem nevoie de suporti pentru biciclete. Furnizam confectii metalice destinate protejarii si depozitarii corecte a bicicletelor.

Realizam la comanda mobilier urban cu design unic. Cu preturi competitive va invitam sa descoperiti oferta noastra de produse pentru amenajare urbana, mobiler pentru parcuri si gradini. Lansati acum o comanda personalizata pentru decoratiuni si utilitati urbane cu design unic si pret competitiv!

Click aici pentru produse

Hale Metalice la Cheie - Constructii rezistente din prefabricate

Proiectam si livram aceste obiective in functie de natura si functionalitatea acestora. Respectam termenele de executie si bugetul alocat, specialistii nostri asigurand un calcul preliminar cat mai exact chiar inainte de inceperea fazei de proiectare.

UtilPro ofera Kituri complete de Hale metalice ieftine, la cheie!

Oferim proiectare si constructie de hale metalice ieftine pentru depozitare sau productie, pentru spatii industriale sau rezidentiale. Folosind structuri metalice din otel de inalta calitate, aceste hale industriale au un timp redus de productie si montaj, dar o rezistenta ridicata.

Vezi oferta completa aici

UtilPro ofera servicii de Design si proiectare 3d pentru spatii industriale sau urbane

Venim in ajutorul clientiilor nostri cu solutii practice, recomandari si design nou al produselor.

Design si proiectare 3D pentru Urbanistica

Puteti apela cu incredere la realizarea proiectelor de design urban: alei pietonale, parcuri de joaca copii, parcuri recreeative, parcuri rezidentiale, diferite spatii utile. Toate prezentarile clientiilor nostrii se vor face 3D. UtilPro colaboreaza cu designeri pentru a venii in sprijinul clientiilor nostril cu o oferta cat mai completea.

Design si amenajare industriala – Poiectare 3D

La cerere putem realiza design-ul spatiilor dumneavaostra de productie, hale industriale, spatii de depozitare, birouri, showroom-uri, ateliere, etc. Putem sa realizam de la zero tot proiectul dumneavoastra: studiu, proiect, design constructie.

Design si proiectare de produs

Pentru clientii nostrii mai pretentiosi, am creeat si departamentul de design produs. Putem sa venim cu idei utile si ergonomice pentru dotarea cu mobilier urban al spatiilor dumneavaostra.

Putem concepe diverse structuri atat metalice cat si din lemn:

  • banci
  • cosuri de gunoi
  • jardiniere
  • suport biciclete
  • diverse structuri metalice de design
  • instalatii metalice in spatii publice

Toate produsele vor incepe cu o idee, restul creem noi.

Vezi oferta completa aici
i