Carucior transport marfa metalic

Carucior transport industrial pentru sarcini grele

Carucior transport marfa metalic

Carucior transport marfa metalicial.

Toata gama noastra de carucioare pentru transport marfa este realizata la cele mai inalte standarde de calitate. Toate produsele noastre sunt adresate uzului industrial. Atat pentru marfa usoara cat si pentru marfa grea sau foarte grea ce necesita o manipulare cat mai optima si la cele mai inalte standarde de siguranta.

In catalogul nostru online www.utilpro.ro, puteti gasi modele diferite pentru carucior transport marfa metalic.  Carucioarele din gama UTILPRO sunt pentru marfa diversa, produse vrac, deseuri, coletarie, piking, etc

  • Platformele carucioarelor noastre pot fi atat din otel de 1.5 sau 4 mm cat si din PAL de 18 mm sau alte materiale dupa cerintele clientului.
  • Rotille acestora sunt cele mai calitative din piata pentru o functionare cat mai optima si la co capacitate cat mai mare de manipulare a caruciorului. Firma noastra UTILPRO poate oferi diverse solutii sau detalii tehnice tuturor clientilor care vor sa realizeze carucioare sub alte date tehnice fata de cele standard din catalogul nostru.
  • Manerele carucioarelor noastre pot fi atat fixe cat si rabatabile. Pot fi pozitionate la orice dimensiune sau laterala a caruciorului in functie de utilizarea acestuia.
  • Vopseaua este realizata in camp electrostatic la cele mai inalte standarde sau pot fi zincate termic pentru zonele cu umiditate mare sau toxice. Carucioarele noastre sunt realizate din cele mai bune materiale pentru o rezistenta in timp cat mai buna.

Despre carucioarele metalice:

Toate carucioarele noastre sunt folosite in industria auto, coletarie, depozitare si logistica, piking, transport obiecte sau marfa foarte grea, industria textila, industria chimica s.a.m.d

Preturile noastre sunt preturi de producator, iar pentru cantitati mai mari preturile noastre sunt negociabile si pot beneficia de un discount.

Pentru alte detalii sau informatii privind carucioarele:

Accesati catalogul nostru online site-ul www.utilpro,ro sau contactati-ne la numarul de telefon 0753613602.

https://www.utilpro.ro/oferta/confectii-metalice/carucioare-de-transport/

Date de contact:

0753613602

contact@utilpro.ro

catalog online de produse; www.utilpro.ro

carucior pentru marfa, carucior metalic, carucior pentru greutati, producator carucior industrial, carucior cu platforma, carucior pliabil. Carucioare industriale, carucior metalic cu maner, carucior pentru navete si lazi, carucior pentru placi si geamuri

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Apreciati pagina noastra

Si ramaneti la curent cu toate noutatile!


This will close in 30 seconds

Acesta este un catalog de prezentare. Puteti cere o oferta prin email, whatsapp sau telefonic !
Produsele Smits pot fi comandate si prin platforma SEAP cu plata in trezorerie!