Cutii depozitare metalice

Cutii depozitare metalice

Cutii depozitare metalice

Cutii depozitare metalice

Cutii depozitare metalice si containere metalice pentru depozitare si transport in siguranta a diferitelor tipuri de marfuri.

Cutii depozitare metalice sunt utile in toate domeniile de productie sau logistica. Lada metalica este conceputa si realizata la cele mai inalte standarde astfel ca marfa depozitata sa nu sufere nici o deteriorare. Aceste lazi sunt utile in deplasarea marfurilor atat terestru cat si aerian sau maritim.

Aceste lazi metalice se pot adapta dupa cerintele clientilor nostri. Astfel obtgional putem sa crestem volumul sau dimensiunea acesteia, se pot adapta capace rabatabile sau detasabile, cu incuietoare sau fara. Putem sa realizam aceasta lada metalica atat cu pereti 4 pereti ficsi cat si cu oblon laterla 70% sau 50%. Astfel ca manipularea marfurilor sa fie mai buna.

Dimensiunile standard ale acestei lazi metalice se poate gasii in catalogul online utilpro ( www.utilpro.ro)

Cu pereti din tabla abutisata de 1.5/2 mm si cu baza ramforzata, sub gabarit controlat, aceste confectii metalice sunt rezistente si durabile. Vopsirea lor se face in camp electrostatic cu vopsea alchidica, astfel se asigura o durabilitate si o mentinere de lunga durata a aspectului original fara urme evidente de uzura.

Container cu fund basculant pentru deseuri

Container cu fund basculant pentru deseuri. Structura de rezistenta teava rectangulara 60×40 sau 50x100x3mm pereti tabla 3 sau 4 mm in functie de capacitate ,peretii containerului sunt ramforsati cu profile rectangulare la exterior ,baza construita din tabla 3 sau 5 mm ambutisata pentru a spori rezistenta dai si dublat de o rama realizata din teava rectangulara ,tot pe baza se monteaza picioarele de sprijin dimensionate dupa capaditate.

Sistemul de descarcare cu actionare manuala compus din levier comanda si bara de transmisie pentru ca aceste containere au inchidere in 2 puncte.
Container cu fund basculant pntru gunoi se va descarca doar la actionarea levierului de comanda.

Container pentru deseuri cu fund basculant :manipulare cu motostivuitorul sau macara echipata cu dispozitiv de ridicare cu prindere in 4 puncte
Recomandam echipament de protectie in timpul manipularii

Container cu autodescarcare fund basculant, actionare sistem descarcare manual
Manipulare cu  motostivuitor sau macara posibilitate supraetajare constructie robusta din profile metalice si tabla ambutisata produse proiectate pentru uz industrialial
Container pentru deseuri se construieste doar la comanda si poate avea capacitati de la 500 l la 2000 l
pot fi livrate in orice culoare .
La comanda se produc si alte dimensiuni.

Preturi de producator pentru lazile metalice.

Preturile se pot negocia in functie de cantitate.

Mai multe produse pe www.utilpro.ro

 

Discuta cu noi, acum!
0753613602

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Apreciati pagina noastra

Si ramaneti la curent cu toate noutatile!


This will close in 30 seconds

Acesta este un catalog de prezentare. Puteti cere o oferta prin email, whatsapp sau telefonic !
Produsele Smits pot fi comandate si prin platforma SEAP cu plata in trezorerie!