Rafturi depozitare

Rafturi depozitare

Rafturi depozitare

Rafturi depozitare si gama de rafturi metalice industriale din catalogul nostru este una variata si este in functie de spatiu si utilitatea acestora. Rafturi industriale pentru marfuri paletizate sau nepaletizate.

Stelaje paleti pentru solutii clasice de stocare si depozitare ce ofera castig de spatiu pe verticala, gestionare eficienta si acces rapid. In catalogul nostru de produse veti gasii si rafturi  industriale pentru depozite, rafturi arhivare, rafturi birouri sau magazine si rafturi universale.

Rafturi de tip cantilever construite la comanda sau standardizate. Aceste sisteme de rafturi sunt  utilizate pentru depozitarea produselor cu greutati mari , precum si lungimi aceste pot fi montate in sistem liniar fara limita de lungime.

Gama noastra de produse din categoria de rafturi depozitare25 se imparte astfel:

 • stelaje paleti convetionale. Solutii clasice de stocare ce ofera castig de spatiu pe verticala, gestionare eficienta si acces rapid la paletii individuali.
 • stelaje paleti DRIVE-IN. Solutii de stocare in adancime pentru un volum mare de paleti, utilizand la maxim spatiul prin eliminarea culoarelor de acces.
 • stelaje paleti gravitationale. Solutii de stocare dinamica pe role si cilindri, menite sa ofere castig de timp si eficienta in pregatirea comenzilor.
 • stelaje tip CANTILEVER. Reprezinta solutia de stocare a produselor cu lungimi, adancimi, latimi si greutati diverse cum ar fi: tevi, bare, tubulaturi, profile, placi, panele, cherestea, role, tamburi etc.
 • rafturi depozitare. afturi cu polite pentru stocarea produselor semigrele si grele sau solutii integrate mixte pentru stocarea de paleti, cutii, containere, butoaie si produse nepaletizate diverse.
 • rafturi de arhivare. Structuri fixe sau mobile destinate organizarii, expunerii si pastrarii in conditii optime a documentelor, cartilor sau a altor produse specifice bibiotecilor si arhivelor.
 • rafturi universale. Solutii personalizate pentru echiparea oricarui tip de spatiu, adaptabile tuturor categoriilor de produse din gama celor usoare si semi-usoare.
 • rafturi magazine. Structuri polivalente, modulare, robuste, stabile destinate spatiilor de prezentare si comercializare a marfurilor.
 • rafturi sedii administrative. Solutii modulare, sobre si elegante, destinate utilarii spatiilor de tip office – receptii, birouri, gestiuni, sali de consiliu etc.

Utilaje si echipamente:

 • scari – fixe sau mobile destinate accesului la inaltime in conditii de siguranta
 • dulapuri metalice – pentru utilarea si organizarea spatiilor de munca din ateliere sau spatii anexe de depozitare si productie
 • vestiare – din metal sau material plastic, cu multiple accesorii, adaptate pentru orice sector de activitate

Contact:

0753613602

contact@utilpro.ro

www.utilpro.ro

raft industrial, rafturi industriale, rafturi metalice, rafturi industriale metalice, rafturi cantilever, stelaje paleti, sstelaje pentru paleti, rafturi depozitare, stelaje gravitationale, rafturi magazine, rafturi pentru sedii, raft metalic, raft cu polite, rafturi cu polite din PAL, raft cu polite reglabile, rafturi cu polite metalice, raft metalic robust, rafturi greutati mari, rafturi pentru greutati mari, rafturi ieftine, rafturi bune, raft pentru marfa

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Apreciati pagina noastra

Si ramaneti la curent cu toate noutatile!


This will close in 30 seconds

Acesta este un catalog de prezentare. Puteti cere o oferta prin email, whatsapp sau telefonic !
Produsele Smits pot fi comandate si prin platforma SEAP cu plata in trezorerie!