Contact

Ofertare produse standardizate disponibile online

Acest departament se ocupa exclusiv cu ofertarea produselor standardizate prezente pe site.
Ca sa primiti o oferta pentru produsele solictate de Dvs. va rugam ca solicitarea sa contina urmatoarele :
COD produs
Cantitate solicitata
Numele si codul fiscal al companiei pe care o reprezentati.
Tel:0751025008

Ofertare produse standardizate disponibile online Info comenzi

Aici puteti solicita  oferte, informatii, solutii tehnice pentru produse personalizate si orice alt tip de confectie metalica, ofete pentru procesare debitare ambutisare indoire profile sau table.
Pentru ca raspunsul nostru sa fie unul prompt va rugam sa ne furnizati cat mai multe informatii eventual poze schite chiar si de mana, despre produsele solicitate.
Numele si codul fiscal al companiei pe care o reprezentati.

Contabilitate

De la acest departament puteti solicita urmatoarele:
Status comenzi
Facturi , avize copii CMR, AVB
Certificate de garantie
Declaratii de conformitate


Email: sorin.b@smits.ro

Phone: 0731005008


Email: oferte@smits.ro

Phone: 0751025008


Email: office@smits.ro

Phone: 0751025008


Program de lucru

Luni - Vineri 8:00 - 15:30

Sambata -Duminica Inchis

Adresa Fabrica

Str Modestiei, Nr. 120 Bucuresti

Sector 1


Intrati in legatura

Politica de Confidențialitate

Vă respectăm confidențialitatea și ne angajăm să vă protejăm datele personale. Această declarație de confidențialitate vă va informa cu privire despre modul în care vă gestionăm datele personale, drepturile dvs. de confidențialitate și modul în care vă protejează legea. Citiți cu atenție această declarație de confidențialitate înainte de a utiliza Serviciile noastre.

În această declarație de confidențialitate:

Servicii înseamnă orice servicii pe care vi le oferim in parteneriat cu furnizorii nostri de servicii.
Platformă înseamnă paginia noastra de internet: www.industril.ro si pagina noastra de facebook: Smits Industry
Ce date colectăm despre dumneavoastră?

Numele si adresa de E-mail sunt colectate direct de la Dvstra prin completarea si trimiterea formularului de contact. In momentul in care ne apreciati cu un LIKE pagina de Facebook direct din site-urile noastre web, automat vizualizam id-ul Dvstra de Facebook, iar Dvstra aveti acces la noutatile si ofertele speciale postate ce catre noi. Va rugam sa va adresati Companiei Facebook pentru mai multe detalii legate de politica lor de confidentialitate, iar in cazul in care nu mai doriti sa ramaneti conectati cu pagina noastra, va rugam sa parasiti cercul nostru de urmaritori.

Colectăm date de la copii?
Serviciile noastre nu sunt destinate minorilor neinsotiti de cel putin unul dintre parinti și nu colectăm cu bună știință date de la persoane care se inscriu in aceasta categorie. Dacă constatăm că o persoană minora ne-a furnizat date cu caracter personal, fara consimtamantul responsabilului legal, o vom șterge imediat.

De ce procesăm informațiile Dvstra personale?
Vom folosi datele dvs. personale doar atunci când legea ne permite.
Dacă doriți să exercitați oricare dintre drepturile de mai jos, contactați-ne.

Dreptul de a solicita accesul la datele dvs. personale (denumit în mod obișnuit "solicitarea de acces la persoana vizată"). Aceasta vă permite să primiți o copie a datelor personale pe care le deținem despre dvs. și să verificați dacă o procesăm în mod legal.

Dreptul de a solicita corectarea oricăror date pe care le avem despre dvs. Acest lucru vă permite să aveți orice date incomplete sau inexacte pe care le deținem despre dvs. corectate, deși este posibil să fie necesar să verificăm corectitudinea datelor noi pe care ni le furnizați.

Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. personale. Aceasta vă permite să ne cereți să suspendăm procesarea datelor dvs. personale în următoarele scenarii: (a) dacă doriți să stabilim acuratețea datelor; (b) în cazul în care utilizăm datele ilegal; (c) în cazul în care aveți nevoie să păstrăm datele, chiar dacă nu mai avem nevoie de ele, deoarece aveți nevoie pentru a stabili, a exercita sau a apăra revendicări legale; sau (d) v-ați opus utilizării de către noi a datelor dvs., dar trebuie să verificăm dacă avem motive legale imperative de a le utiliza.

Dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. personale. Acest lucru vă permite să ne cereți să ștergem sau să eliminăm datele personale acolo unde nu există motive întemeiate să continuăm să le procesăm. De asemenea, aveți dreptul să ne cereți să ștergem sau să eliminăm datele dvs. personale în cazul în care ați exercitat cu succes dreptul dvs. de a obiecta asupra procesării (a se vedea mai jos), dacă am prelucrat informațiile dvs. în mod ilegal sau dacă suntem obligați să ștergem datele dvs. personale pentru a respecta legislația locală. Vă rugăm să rețineți că, în anumite scopuri, suntem obligați din punct de vedere legal să păstrăm datele dvs.

Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale în cazul în care vă bazați pe un interes legitim (sau pe al unui terț) și există ceva despre situația dvs. particulară care vă face să doriți să obiectați asupra prelucrării pe acest motiv pe măsură ce simțiți că are impact asupra drepturilor și libertăților fundamentale. De asemenea, aveți dreptul să obiectați în cazul în care vă prelucram datele dvs. personale în scopuri de marketing direct. În unele cazuri, putem demonstra că avem motive legitime convingătoare pentru a procesa informațiile dvs. care depășesc drepturile și libertățile dumneavoastră.

Dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul privind prelucrarea datelor Dvstra. personale. Acest lucru nu afectează legalitatea oricărei prelucrări pe care am efectuat-o deja pe baza consimțământului dat anterior.

Nu este necesară nici o taxă în mod obișnuit: nu va trebui să plătiți o taxă pentru accesarea datelor dvs. personale (sau pentru exercitarea oricăruia din celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil să percepem o taxă rezonabilă dacă solicitarea dvs. este vădit neîntemeiată, repetată sau excesivă. În mod alternativ, este posibil să refuzăm să respectăm solicitarea dvs. în aceste circumstanțe.

Termen limită de răspuns: Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime în decurs de o lună. Ocazional, ne poate dura mai mult de o lună dacă solicitarea dvs. este deosebit de complexă sau ați făcut mai multe solicitări. În acest caz, vă vom anunța și vă vom ține la curent.

În plus, aveți dreptul să faceți plângere în orice moment autorității responsabile de protecția datelor. Veti găsi datele de contact la finalul acestei declaratii.

Cu toate acestea, înainte de a face o plângere autorității pentru protecția datelor, apreciem ocazia de a ne ocupa noi în primul rând de problemele dvs..

Comunicare și Marketing
Vom comunica cu dvs. prin e-mail sau telefon, daca ni-l furnizati.

Unde stocăm datele Dvstra și pentru cât timp?
Datele pe care le colectăm despre dvs. vor fi stocate intr-o baza de date Excel proprie și procesate doar pentru scopul in care au fost colectate. Vom păstra datele dvs. personale atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pe care le-am colectat, inclusiv în scopul satisfacerii oricăror cerințe legale, contabile sau de raportare. În cazul în care aveți întrebări legate de perioada de păstrare a datelor dvs., vă rugăm să ne contactați.

Referințe legate de transferul de date prin Internet si de paginile de internet ale terților, in speta reteaua de socializare: Facebook
Transferul de date prin Internet sau alte rețele deschise nu este niciodată complet sigur și există riscul ca datele dvs. personale să fie accesate de terți neautorizați.

Platforma noastră poate conține trimiteri către pagini de internet ale terților. Dacă faceți clic pe unul dintre aceste referințe, rețineți că fiecare dintre ele va avea propria politică de confidențialitate. Nu controlăm aceste pagini de internet și nu suntem responsabili pentru aceste politici. Când părăsiți Platforma noastră, vă încurajăm să citiți notificarea de confidențialitate a fiecărei pagini de internet pe care o vizitați.

Detalii de contact
Pentru orice informații suplimentare sau pentru a vă exercita drepturile, vă rugăm ne contactați.
E-mail: office@smits.ro
Telefon: +40 731 005 008

Apreciati pagina noastra

Si ramaneti la curent cu toate noutatile!


This will close in 30 seconds

Acesta este un catalog de prezentare. Puteti cere o oferta prin email, whatsapp sau telefonic !
Produsele Smits pot fi comandate si prin platforma SEAP cu plata in trezorerie!