Despre noi

UTILPRO - partenerul tau in confectii metalice si mobilier urban


UTILPRO este gata sa ofere clientilor sai cele mai bune echipamente si dotari pentru spatiile de productie, pentru spatii de depozitare si logistica sau pentru spatii administrative realizate din materiale la cele mai inalte standarde.

Pe site-ul nostru, Utilpro.ro va prezentam o gama larga de confectii metalice ce sunt necesare pentru utilarea si dotarea spatiilor industriale si comerciale: boxpaleti metalici si paleti metalici de diferite dimensiuni, containere metalice, lazi metalice, rafturi, carucioare de diferite forme si dimensiuni, bancuri de lucru, dulapuri, vestiare etc.

Fiind furnizor autorizat de echipamente industriale, Utilpro va ofera sansa de a va realiza pe comanda produsele cu dimensiuni si caracteristici personalizate impreuna cu un design atragator la un pret accesibil. Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta particularitatile comenzii dumneavoastra.

Utilpro va pune la dispozitie o serie de produse aflate in stoc sau ce se pot realiza pe comanda. Astfel Utilpro dispune de o gama larga de produse utilizate pentru colectarea deseurilor, cum ar fi: cuve de retentie, cuve colectoare, vane de retentie, suporti pentru butoaie si containere pentru deseuri, containere pentru uz industrial, vane de retentie si altele. Toate produsele aflate in portofoliul Industril sunt realizate si respecta intru-totul normele si legislatia de mediu.

Pentru amenajarea halelor de productie, a spatiului de lucru, venim in sprijinul dumneavoastra cu o oferta bogata in mese si bancuri de lucru pentru variate activitati industriale, dulapuri metalice, structuri metalice variate, rafturi de depozitare.

Pentru produse si echipamente la dimensiuni si caracteristici ce nu se regasesc in portofoliul nostru nu ezitati sa apelati la noi, la echipa Utilpro.ro. Profesionalismul si dorinta noastra de a satisface fiecare client ne face sa ne angajam in orice proiect si sa il finalizam conform cerintelor clientilor. Fabricam la comanda, confectii metalice pentru orice ramura a industriei!

LIVRAM IN TOATA TARA 

facem livrari oriunde pe teritoriul tarii contra cost

GARANTIA CALITATII

vopsire in camp electrostatic | verificarea calitatii si testarea direct din fabrica

DISCOUNT SPECIAL

in functie de cantitatea comandata

SOLUTII RAPIDE

consultanta gratuita, proiectare gratuita, solutii custom.

Apreciati pagina noastra

Si ramaneti la curent cu toate noutatile!


This will close in 30 seconds

Acesta este un catalog de prezentare. Puteti cere o oferta prin email, whatsapp sau telefonic !
Produsele Smits pot fi comandate si prin platforma SEAP cu plata in trezorerie!